divendres, 31 de juliol del 2015

Si em dius adéu...

Avui hem celebrat el comiat del curs 2014 - 2015. Ha estat un gran dia, ple d'emocions contradictòries. Hem viscut la celebració amb molta alegria i il·lusió, però els nostres cors a la vegada estaven trists per dir adéu als nostres petits que ja fan el salt a l'escola dels "grans".

Anàvem tots vestits amb la samarreta de Little Dreams que hem fet aquesta setmana, estàvem guapíssims. Hem vist ballar i riure als més petits i després hem gaudit dels balls i les cançons en anglès dels qui amb el seu somriure màgic, ja ens diuen adéu. Els hem "graduat" amb el seu birret i la seva banda. Quin goig feien! Després de tirar enlaire els birrets entre una pluja de confeti, hem gaudit del vídeo resum de tot el curs. Molts records que queden per emmarcar! I per acabar, hem fet un pica pica amb tots els pares, mares i familiars que han volgut compartir amb tots nosaltres aquest dia tan especial!

Gràcies papes i mames per confiar-nos el vostre millor tresor, els vostres fills i filles i creure en el nostre projecte! Gràcies a tot l'equip de Little Dreams per la feina ben feta i la vostra il·lusió i dedicació cada dia! I gràcies a tots els nens i nenes per donar sentit a la nostra feina!

Bon estiu a tothom!!!!!!

https://youtu.be/x-3BZSVGyz0



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada